Szolgáltatások

Megnyitó
A kiállítás legfontosabb mozzanata. Ezért érdemes jól megszervezni és különleges élménnyé tenni. Ehhez kínálunk segítséget, a meghívó kialakításától, a vendég- és sajtólista összeállításán keresztül, a vendéglátás megszervezésén át, különleges műsorok biztosításáig. Ennek költségeit mindenképpen személyesen kell egyeztetnünk!

Kommunikáció
Ha már önálló kiállítás mellett döntött, érdemes arról hírt adni. A művészeti és hírportálokat értesíteni, a Facebookon meghirdetni, megfelelő címlistákra e-mailen elküldeni a kiállítás tényét. A teljes kommunikáció kialakításában – hogy az minél hatékonyabb legyen – együttműködünk.

Események
A kiállítás ideje alatt érdemes különböző rendezvényekkel további látogatókat bevonzani. Ilyenek lehetnek például tárlatvezetés, alkotói találkozó, workshop, performance, a témához kapcsolódó bemutató, etc. A lehetőségek végtelenek, a konkrét eseményt segítünk kitalálni!

Értékesítés
A kiállított művek értékesítésén túl lehetőség van a kiállításhoz kapcsolódóan mindenféle tárgy eladására a galéria boltjában. Ennek feltételeit, az eladásra szánt áru prezentációját, elszámolását külön egyeztetjük.

Installációkészítés
Nem mindegy, hogy a kiállított alkotások hogyan jelennek meg a kiállítótérben. Ha erre igény van, segítünk a színvonalas kiállítási anyag véglegesítésében (művészi nyomatok, keretezés, vitrinek, posztamensek, dobogók, video, fények…) Ennek költségeit feltétlenül személyesen kell egyeztetnünk!